Shepherd Karin Chestnut Beige 52641-00 Shepherd Dame Sandaler & Tøfler ULCQFJI

  • Produktkode: ULCQFJI
  • DKK768.85

    DKK394.64


Tilgængelighedsindstillinger 
  Buy now  

Produktbeskrivelse

Varemærke

Shepherd

Kategori

Dame

Skotype

Sandaler & Tøfler

Farv

Beige

Pasform

Små

Ydermateriale

Læder

Sål

Syntetisk

Varenummer

52641-00

Shepherd Karin ChestnutNår det kommer til fåreuld og tøfler, findes få mærker, der er lige så populære som svenske Shepherd of Sweden. Shepherd Karin Chestnut er en varm tøffel i et dejligt design. Hjemmeskoene indhyller fødderne i herlighed, og du vil uden tvivl få behageligt varme fødder. Ideel til kolde vintermorgener.

De bedste materialerShepherd of Sweden er kendt for at producere kvalitetshjemmesko af de bedste materialer. Karin Chestnut er bestemt ingen undtagelse. De hjemmesko er lavet af en fløjlsagtig ruskind, og foret består af det blødeste fåreuld, du kan forestille dig. Antiseptisk, fugtabsorberende og åndbart - tre ting, der er karakteristisk for fåreuld

Fra morgen til aftenOm morgenen når du vågner op og skal ud af sengen, kan du glemme alt om kolde fødder på det kolde gulv. Tag et par Shepherd Karin Chestnut hjemmesko på og gå omkring med varme fødder. Disse hjemmesko er behagelige at bruge både barfodet og med sokker. Fungerer perfekt hele året, men de er naturligvis især hyggelige om vinteren.

Tøfler, som holder år efter årShepherd Karin Chestnut er et par uldhjemmesko, som du kan bruge år efter år. Tøflernes gode kvalitet kommer i høj grad fra det fremragende fåreuld, men også produktionen af tøflen. Så længe du begrænser brugen af dine hjemmesko til indendørs brug, vil de forblive stilfulde og komfortable i mange år.
Vis mere.
Visa mindre.

Shepherd Karin Chestnut Beige 52641-00 Shepherd Dame Sandaler & Tøfler ULCQFJI