Shepherd Iris Grå 18512-00 Shepherd Dame Sandaler & Tøfler FBLGDLW

  • Produktkode: FBLGDLW
  • DKK758.80

    DKK405.70


Tilgængelighedsindstillinger 
  Buy now  

Produktbeskrivelse

Varemærke

Shepherd

Kategori

Dame

Skotype

Sandaler & Tøfler

Farv

Grå

Pasform

Små

Ydermateriale

Uld

Sål

Gummi

Varenummer

18512-00

Shepherd Iris


Shepherd er et svensk skofirma, der er kendt for sine fremragende fåreuldsprodukter. Shepherd Iris er en utroligt populær tøffel lavet af den blødeste uld, og som føles behagelig, blød og varm. Shepherd er nøje med deres produkter, som gennemgår op til ti blide behandlinger for, at ulden skal blive blød, holdbar og behagelig. Shepherd Iris er et godt valg til hele året, uanset om du ønsker et par hyggelige tøfler til sensommeraftenen eller foran pejsen på en kølig novembermorgen.

Blød fåreuld og holdbart gummi


Shepherd Iris bliver fremstillet af blød og slidstærk uld, som har mange gode egenskaber. Uld har for eksempel antibakterielle egenskaber, der bevirker, at tøflerne ikke får nogen lugt, men altid har den karakteristiske uldduft. Shepherds tøfler har desuden varmende og åndbare egenskaber. Noget, som uld også er kendt for. Ved valget af tøfler er Shepherd Iris et ultimativt valg, da de har en behagelig og varmende pasform. Fødderne holdes varme og hyggelige, uden at de føles indelukkede eller svedige. Uld har en særlig kvalitet, idet den absorberer fugt. Det er netop denne egenskab, der gør, at Shepherd Iris aldrig føles for varme eller bliver svedige.

Hyggelige og flotte derhjemme


Shepherd Iris er fantastiske fåreuldshjemmesko, som du kan bære hver dag, når du er hjemme eller hvorfor ikke på arbejde? Tøflernes stilfulde og flotte design kan sagtens bruges til dit hverdagstøj, så længe du bruger hjemmeskoene indendørs. Den komfortable indersål gør Shepherd Iris meget anvendelige på arbejde, da de giver en dejlig følelse. Tøflerne er måske bedst sammen med din mest komfortable pyjamas, et blødt og hyggeligt tæppe og din yndlingsfilm. Da fåreuld er et materiale, som kan variere i både form og følelse, er ingen hjemmesko identiske.

Tag hånd om ulden


Et par Shepherd Iris-tøfler er lavet af de bedste materialer i en høj kvalitet. De holder sig ekstra flotte, hvis du værner godt om dine hjemmesko. Netop fåreuld er nemt at passe. Skal de have en frisk duft, er det nok, at du lejlighedsvis stiller hjemmeskoene ud, så de kan blive luftet igennem. Hvis du har brug for at fjerne en plet eller helt enkelt vil vaske hjemmeskoene, kan du bruge en almindelig sæbeblanding. Efter en mild vask kan du tørre dem et varmt og tørt sted. Bare sørg for, at du aldrig sætter dine hjemmesko ved siden af eller direkte på en radiator.
Vis mere.
Visa mindre.

Shepherd Iris Grå 18512-00 Shepherd Dame Sandaler & Tøfler FBLGDLW