Shepherd Cilla Black Sort 48227-00 Shepherd Dame Sandaler & Tøfler KQRDFIJ

  • Produktkode: KQRDFIJ
  • DKK618.97

    DKK356.06


Tilgængelighedsindstillinger 
  Buy now  

Produktbeskrivelse

Varemærke

Shepherd

Kategori

Dame

Skotype

Sandaler & Tøfler

Farv

Sort

Pasform

Små

Ydermateriale

Uld

Sål

Gummi

Varenummer

48227-00

Shepherd Cilla BlackEt par tøfler, der er fremstillet udelukkende af uld, slår aldrig fejl. Disse komfortable hjemmesko fra det svenske firma Shepherd er udelukkende produceret af uld, og de er så behagelige, at du aldrig vil tage dem af igen! De er også varmende, har en gummisål, der gør, at du ikke glider, og er super elegante af et par tøfler at være. Uanset om du leder efter et par nye hjemmesko eller bare vil se godt ud på kontoret, er disse sko noget for dig!

Fåreuld - et materiale med mange gode egenskaberShepherd bruger fåreuld til alle deres produkter. Materialet er antibakterielt, varmt, blødt og giver et eksklusivt look. Som om alt dette ikke var nok, har fåreulden også fugttransporterende egenskaber. Får du svedige eller fugtige fødder, transporterer hjemmeskoene fugten væk fra fødderne.

Perfekte både sommer og vinterSom man kunne forvente, er disse vidunderlige hjemmesko bedst at bruge i løbet af vinteren. De er dog også fremragende om foråret, efteråret og sommeren, fordi de sikrer, at fødderne ikke bliver for varme. Bestil et par smukke uldtøffler - så har dine fødder altid den rigtige temperatur!

Pleje af uldDisse hjemmesko passer sig selv. Du behøver ikke at gøre noget særligt for at holde dem rene. Skulle du få en plet eller lignende, kan du bruge en fugtig klud til forsigtigt at skrubbe dem rene.
Vis mere.
Visa mindre.

Shepherd Cilla Black Sort 48227-00 Shepherd Dame Sandaler & Tøfler KQRDFIJ