Shepherd Annie Antique Cognac Brun 12082-01 Shepherd Dame Sandaler & Tøfler SKMCZYQ

  • Produktkode: SKMCZYQ
  • DKK619.98

    DKK366.08


Tilgængelighedsindstillinger 
  Buy now  

Produktbeskrivelse

Varemærke

Shepherd

Kategori

Dame

Skotype

Sandaler & Tøfler

Farv

Brun

Pasform

Normal

Ydermateriale

Ruskind

Sål

Gummi, Syntetisk

Varenummer

12082-01

Shepherd Annie Antique Cognac


Tøfler og indendørs sko fra svenske Shepherd er den ultimative luksus for dine fødder. Når det er varmt, ventileres varmen væk, og når det er koldt, holder de fødderne varme og komfortable. Som om det ikke var nok, er de tilmed stilfulde!

Fåreskindshjemmesko, der lader dine fødder åndeFåreskind og fåreuld er ideelle materialer til indendørs sko og hjemmesko, da de ventilerer godt og samtidig holder føddernes temperatur på et behageligt niveau. Ydersiden af disse pæne og hyggelige hjemmesko er af smukt, brunt ruskind.

Hjemmesko egnet til hjemmet såvel som arbejdspladsenHer er en indendørssko, der fungerer lige godt på arbejdet som derhjemme, når det er tid til en hyggeaften. Den kraftige sål gør det nemt at gå rundt i dem, hvis du arbejder et sted, hvor du går meget i løbet af dagen. Det stilfulde og meget naturlige design passer fint med det meste tøj.

Fåreskind er nem at passeHvis du har brug for at rense dine Shepherd hjemmesko anbefaler Shepherd, at du vasker dem i hånden i lunkent vand og mild sæbe, der ikke opløser fedt. Træk i skoene, så de holder formen, og lad dem lufttørre ved normal stuetemperatur.
Vis mere.
Visa mindre.

Shepherd Annie Antique Cognac Brun 12082-01 Shepherd Dame Sandaler & Tøfler SKMCZYQ