Rieker 44253-00 Black Sort 48574-00 Rieker Dame Støvler & Støvletter TUPIHUC

  • Produktkode: TUPIHUC
  • DKK738.84

    DKK524.34


Tilgængelighedsindstillinger 
  Buy now  

Produktbeskrivelse

Varemærke

Rieker

Kategori

Dame

Skotype

Støvler & Støvletter

Farv

Sort

Pasform

Normal

Ydermateriale

Læder

Sål

Gummi

Varenummer

48574-00

Rieker 44253-00 Black


Tyske Rieker fremstiller komfortable sko, som du vil kunne føle dig flot og komfortabel i - fra morgen til aften. Disse lave støvletter er komfortable, elegante og flotte med det sorte læder og de smarte detaljer.

Udtænkt design


For at du skal undgå ømme akillessener og lægge er en stærk hældning på sålen et vigtigt element, og det har man derfor indarbejdet i denne sko. Rieker arbejder også med fodtøj, der er lidt bredere i det, så dine fødder får plads og har det godt i skoene. Med en sål, som også er med til at give dig en dejlig rulning i skoene og et læder, der tilpasser sig din fod, er denne sko en ren fornøjelse at gå i.

Før dig frem med stil


Du kan bruge disse sko til fine og velstrøgede bukser eller til hverdagsjeans. De passer perfekt til en dag i byen med dine veninder eller på sightseeingtur i både storbyen og i små landsbyer.

Generelle tips om vedligeholdelse


Læderet i overdelen af disse sko har godt af, det engang imellem blive smurt enten med skosværte eller læderfedt. Imprægnér altid skoene, inden du bruger dem første gang, for så frastøder de snavs og fugt på en god måde.
Vis mere.
Visa mindre.

Rieker 44253-00 Black Sort 48574-00 Rieker Dame Støvler & Støvletter TUPIHUC