Merrell Natalya Wtpf Falcon Brun 23220-03 Merrell Dame Støvler & Støvletter JMGQTWL

  • Produktkode: JMGQTWL
  • DKK750.98

    DKK441.02


Tilgængelighedsindstillinger 
  Buy now  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Snørebånd, Lynlås

Varemærke

Merrell

Kategori

Dame

Skotype

Støvler & Støvletter

Farv

Brun

Pasform

Normal

Ydermateriale

Læder

Sål

Gummi

Varenummer

23220-03

Merrell Natalya Wtpf FalconDe fleste, der beskæftiger sig med vandring, bjergbestigning og hårdere ekspeditioner er nok bekendt med det amerikanske mærke Merrell. Merrell er kendt for sine kvalitetsstøvler, smarte materialer, egenskaber og funktioner. Merrell Natalya Wtpf Falcon er den ultimative efterårs- og vinterstøvle til vores nordiske klima.

Når vinteren er vådI Sverige kan vintervejret variere en del, fra solrige og milde dage til ekstremt kolde dage med masser af sne og is. Merrell Natalya Wtpf Falcon er en slank og robust støvle med højt skaft. Støvlen er fremstillet af et vandtæt læder i brun farve. Øverst stikker det varme for op, som også findes inde i støvlen for øget komfort og varme. Med ni snørehuller kan du nemt snøre og justere størrelsen af støvlerne.

For dig, der vil opleve naturenAt kunne gå ud i den smukke natur er en vidunderlig følelse. Sørg for at have gode sko på ved at købe et par Merrell Natalya Wtpf Falcon. Disse støvler kan du bære hele efteråret og vinteren - uanset vejret. Det kraftige og dog smidige læder beskytter dine fødder fra kulden og vandet.

To små rådFor at bevare kvaliteten og kunne anvende støvlerne i mange år fremover, behøves kun to ting - skobørste og imprægneringspray. Med tiden kan det også blive nødvendigt at smøre støvlerne med skofedt.
Vis mere.
Visa mindre.

Merrell Natalya Wtpf Falcon Brun 23220-03 Merrell Dame Støvler & Støvletter JMGQTWL