Donna Girl 21433 White Hvid 51670-02 Donna Girl Dame Støvler & Støvletter TNRSCVL

  • Produktkode: TNRSCVL
  • DKK745.82

    DKK414.39


Tilgængelighedsindstillinger 
  Buy now  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Snørebånd

Varemærke

Donna Girl

Kategori

Dame

Skotype

Støvler & Støvletter

Farv

Hvid

Pasform

Små

Ydermateriale

Syntetisk

Sål

Gummi

Hælhøjde

3,5 cm

Skafthøjde

24 cm

Varenummer

51670-02

Donna Girl 21433 White


Er du på udkig efter et par prisoverkommelige, trendy og komfortable vinterstøvler? Du behøver ikke lede længere. Donna Girl er en britisk virksomhed, der producerer fantastiske sko til virkelig lave priser. Donna Girl 21433 White er et par superflotte vinterstøvler i hvidt. Med flotte detaljer som kunstpels, en lang snøring og det hvide stof, skiller denne vinterstøvle sig virkelig ud fra mængden.

Komfortable og varme


Disse Donna Girl sko er lavet af et syntetisk materiale, som er af høj kvalitet. Eftersom skoene ikke er lavet af skind er det dog vigtigt ikke at bruge skoene i alt for vådt vejr. Den varme indvendige foring af imiteret pels giver fødderne en lun og varm fornemmelse. For optimalt greb på isglatte veje er skoene forsynet med en kraftig gummisål.

Anderledes med hvide vinterstøvler


Hvid er en utrolig smagfuld farve til sko, især vinterstøvler. Sammen med et par sorte jeans, en kraftig og varm vinterjakke og smarte accessorier, såsom hue og handsker, blivver disse Donna Girl støvler virkelig prikken over i'et.

Pas på dine sko, så holder de længere


For at dine Donna Girl vinterstøvler skal forblive flotte og komfortable i lang tid er det vigtigt, at du passer på dine sko. Det absolut vigtigste er, at ikke bruge skoene, når det regner eller er for vådt udenfor. Ved at bruge vinterstøvlerne i tørt vejr vil de holde sig i bedre tilstand længe.
Vis mere.
Visa mindre.

Donna Girl 21433 White Hvid 51670-02 Donna Girl Dame Støvler & Støvletter TNRSCVL