Dr Martens Core 1B99 14-eye Zip Boot Black Sort, Grå 47312-00 Dr Martens Dame Støvler & Støvletter IAGSOZU

  • Produktkode: IAGSOZU
  • DKK709.86

    DKK408.68


Tilgængelighedsindstillinger 
  Buy now  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Snørebånd

Varemærke

Dr Martens

Kategori

Dame

Skotype

Støvler & Støvletter

Farv

Sort, Grå

Pasform

Normal

Ydermateriale

Læder

Sål

Gummi

Hælhøjde

3 cm

Skafthøjde

25 cm

Skaftvidde

30 cm

Varenummer

47312-00

Dr Martens Core 1B99 14-eye Zip Boot Black


Her har du en Dr. Martens støvle, der virkelig skiller sig ud fra mængden. Dr Martens Core 1B99 14-eye Zip Boot Black er en virkelig høj støvle med 14 huller. Det sorte læder er eksklusivt og elegant, og du kan nemt matche støvlerne til mange forskellige slags outfit.

Kraftigt læder der holder


Dr Martens Core 1B99 14-eye Zip Boot Black er lavet af et sort, skinnende og virkeligt tykt læder af højeste kvalitet. Dr. Martens læder er kendt for at være stift i starten, men med tiden bliver støvlerne perfekt formede til dine fødder og dine bevægelser.

En rå støvle til en fin stil?


Dr Martens Core er en rigtig smart og rå støvle du nemt kan matche og kombinere med mange forskellige slags stilarter. Hvis du kan lide en mere rocket og punket stil, kan du bruge støvler til sorte, slidte jeans, en t-shirt og en bomberjakke. Hvis du foretrækker at klæde dig stilfuldt og moderne fungerer disse støvler perfekt til et par jeans, en hvid skjorte og en lang frakke.

Bliv ældre sammen med dine Dr Martens


Siden begyndelsen har Dr Martens udviklet stilfulde og gode kvalitetsstøvler til både kvinder og mænd. Den høje kvalitet er holdbar, og med et par Dr Martens Core, behøver du ikke købe nye sko hvert år. For at øge levetiden og kvaliteten, kan du imprægnere støvlerne, pudse dem og smøre dem ind i læderfedt.
Vis mere.
Visa mindre.

Dr Martens Core 1B99 14-eye Zip Boot Black Sort, Grå 47312-00 Dr Martens Dame Støvler & Støvletter IAGSOZU