Crocs Classic Neon Magenta Lilla 07725-00 Crocs Dame Sandaler & Tøfler RIOOMZJ

  • Produktkode: RIOOMZJ
  • DKK647.83

    DKK356.47


Tilgængelighedsindstillinger 
  Buy now  

Produktbeskrivelse

Varemærke

Crocs

Kategori

Dame

Skotype

Sandaler & Tøfler

Farv

Lilla

Pasform

Normal

Ydermateriale

Syntetisk

Sål

Syntetisk

Varenummer

07725-00

Crocs Classic Neon MagentaDet er disse sko, der gjorde Crocs en succes på verdensplan. I Danmark har Crocs gået deres sejrsgang de sidste mange år. Skoene er lavet af Crocs patenterede gummimateriale, som giver foden en unik støddæmpning.

Croslite - Blødt, stødabsorberende og aflastendeMateriale som disse sko er lavet af kaldes Croslite. Det er et materiale med mange gode egenskaber. Det er let, holdbart og blød for dine fødder, når du går. Det aflaster fødderne, hvilket betyder, at du sagtens kan gå eller stå op i meget lang tid. Det er let at forstå, hvorfor disse sko er blevet så populære at bruge på jobbet.

Det anderledes design gør skoene unikkeDu kan straks genkende disse sko på grund af deres ikoniske udseende. Skoene har en rem i midten, som du kan trække sig tilbage, hvis du ønsker. Det giver dig en ekstra støtte til hælen og gør, at skoene sidder bedre. Brug skoene, hvis du har brug for at aflaste dine knæ eller hofter.

Pleje af CrocsCroslite har ingen problemer med vand og fugt. Rengør skoene ved at skylle dem i lunkent vand. Bare sørg for at lade dem tørre ved stuetemperatur. Varme, enten fra solen eller fra en radiator, kan få gummiet til at ændre form.
Vis mere.
Visa mindre.

Crocs Classic Neon Magenta Lilla 07725-00 Crocs Dame Sandaler & Tøfler RIOOMZJ